Contact Informatie

Jan Luykenstraat 4, 2985 BV Ridderkerk

Openingstijden:

Geachte patiënt/ouder(s),

Na een sluiting van enkele weken vanwege het Corona virus, zijn we weer begonnen met het behandelen van patiënten. Vanwege de maatregelen die we op last van het RIVM hebben moeten treffen zijn onder meer de volgende wijzigingen doorgevoerd:

Graag laten we de communicatie zo veel mogelijk via e-mail verlopen; dit kan via het bekende e-mailadres balie@orthodontieridderkerk.nl

Voor dringende zaken zijn we telefonisch bereikbaar op de hieronder aangegeven momenten.

Langskomen voor het maken van een afspraak of om iets anders te overleggen  is niet  toegestaan. Voor het maken van een spoedafspraak vanwege pijnklachten of indien u andere vragen heeft, kunt u een mail sturen waarna we z.s.m. contact met u opnemen. 

Patiënten dienen voortaan alleen naar de praktijk te komen voor hun afspraak, tenzij het (in het geval van minderjarige patiënten) gaat om een 1e consult, herhalingsconsult, planbespreking of het laatste deel van een afspraak waarbij een beugel geplaatst wordt. Op dat moment mag één ouder , in overleg met de balie assistente, de behandelruimte in om de uitleg van de beugel aan het kind bij te wonen. Het is daarbij ook niet toegestaan om andere kinderen uit het gezin mee te nemen.

Ten slotte willen we u vragen de aanwijzingen van ons  personeel goed op te volgen.

Telefonische bereikbaarheid:

Maandag en dinsdag: 08.30 uur tot 10.00 uur, 10.30 uur tot 12.00 uur en van 15.30 uur tot 16.30 uur
Woensdag, donderdag en vrijdag: 08.30 uur tot 10.00 en van 10.30 uur tot 12.00 uur
Wij zijn ons ervan bewust dat het op bepaalde momenten erg druk kan zijn aan de telefoon, waardoor u lang moet wachten voordat u iemand te spreken krijgt. Wij raden u derhalve aan om, voor minder dringende zaken en buiten telefonische bereikbaarheid om, een e-mail te sturen naar balie@orthodontieridderkerk.nl (vermeldt altijd naam en geboortedatum van de patiënt). Wij nemen dan zo snel mogelijk, of per-email-, of telefonisch-, contact met u op.
N.B. Door omstandigheden (vakantie etc.) kan er soms worden afgeweken van de openingstijden en/of telefonische bereikbaarheid.

Voor orthodontische hulp buiten onze openingstijden (bijvoorbeeld na 17.00 uur, in het weekend of tijdens vakanties) kunt u op de site kijken bij ‘spoed’.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Om spam te helpen voorkomen, lost u a.u.b. de som op: 28 + 8 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu