Over ons

De praktijk

Onze praktijk voor Orthodontie werd door orthodontist N.E. Bennitt in 1991 geopend, sinds 1992 vertoeven wij in het pand aan de Jan Luykenstraat 4 te Ridderkerk. De praktijk heeft een uitstekende reputatie; kwaliteit en gedegen informatie, vóór en tijdens de behandeling, staan voorop. In onze praktijk worden zowel kinderen als volwassenen behandeld. De praktijk is, zowel met het openbaar vervoer- als met eigen vervoer, gemakkelijk te bereiken en ligt op loopafstand van het centrum. Er is voldoende, gratis, parkeergelegenheid.

Sinds 1 maart ’17 geniet de heer Bennitt van zijn welverdiende pensioen en heeft hij in Elia Jammalieh een uitstekende opvolger gevonden. Na 3 jaar intensief met elkaar te hebben samengewerkt in deze praktijk, heeft dhr. Bennitt ‘het stokje aan hem doorgegeven’. In het team van assistentes hebben zich nagenoeg geen wijzigingen voorgedaan.

De behandelassistentes zijn opgeleid tot tandarts-assistentes en daarna, intern, vakkundig opgeleid tot orthodontie-assistentes. Zij werken in opdracht van de orthodontist en behandelen patiënten zelfstandig aan de stoel.

INVISALIGN: No Brackets, no wires, no doubt!